Bugete prietenoase pentru vopsirea masinii tale
  • 3185
  • 5

Bugete prietenoase pentru vopsirea masinii tale

Vopsirea unei masini nu este un lucru asa simplu cum poate parea la prima vedere. Nu se face de pe o zi pe alta, si daca vrei un vopsit de calitate nu este recomandat sa apelezi la orice “mester” care a mai vopsit gardul si bicicleta vecinului. Pentru ca masina ta sa arate ca noua dupa vopsit este important sa apelezi la niste profesionisti, care au experienta dar mai ales aparatura si spatiul necesar pentru a vopsi o masina.

Care sunt pasii in vopsirea unei masini?

Primul pas in vopsirea masinii tine de pregatirea in sine a masinii . Slefuirea si degresarea masinii cu un detergent special este importanta. Dupa ce am trecut de etapa slefuirii si a degresarii se va aplica chitul de cutit, toate acestea trebuie facute la o temperatura de 18-20 de grade Celsius iar timpul estimat este intre 15 si 30 de minute.De retinut este ca , in timpul acestor operatii, este indicat sa fie aplicata pe geamuri sau ornamente o banda adeziva cu hartie.

Al doilea pas este cel de aplicare propriu-zisa a email-ului acrilic. In principiu aplicarea dureaza intre 45 si 60 de minute. In cazul acesta trebuie sa luam in calcul si uscarea la cuptor la o temperatura de 60-70 de grade celsius iar timpul estimat este de 45-60 de minute.

 

vopsitorie auto marathon service

Vopsitul unei masini dureaza

Dupa parcurgea pasilor de mai sus urmeaza alegerea culorii si vopsirea masinii. Vopsirea poate dura intre 7 si 10 zile desigur ca totul depinde foarte mult de starea masinii si in special de complexitatea vopsirii.

Speram ca v-a fost de folos acest articol si ca dupa ce l-ati citit speram ca nu va veti lasa masina pe mana orcui. Apelati la niste profesionisti. Pentru servicii de vopsitorie apelati la Marathon service! 0771 701 784

Bugete prietenoase pentru vopsirea masinii tale
3.7 (74.55%) 11 votes

PROGRAMARE ONLINE

Acum poti face programare online la service auto Marathon! Este simplu si rapid.

PROGRAMARE

Noutati:

MARATHON SERVICE PE FACEBOOK

MARATHON SERVICE PE GOOGLE +

Bugete prietenoase pentru vopsirea masinii tale
3.7 (74.55%) 11 votes
© Copyright 2018 www.marathonservice.ro