FORMULAR DE CONTACT

Nume :

Email :

Telefon:

Mesaj:

MARATHON SERVICE PE GOOGLE PLUS
NOUTATI:

PROGRAMARE ONLINE

Acum poti face programare online la service auto Marathon! Este simplu si rapid.

PROGRAMARE
service auto cu decontare directa rca si casco

Marathon Service ofera decontare directa in caz de accident

Marathon Service lucreaza in parteneriat cu firmele de asigurari auto pentru o decontare directa a sumelor necesare pentru reparatii, indiferent daca este vorba de RCA sau de CASCO. Astfel clientii nostri nu sunt nevoiti sa faca drumuri inutile si nu au batai de cap.

Ai nevoie de mai multe informatii?

Pentru orice intrebare ai avea in legatura cu decontarea in caz de accident ne poti contacta la numarul nostru de telefon:

Decontare directa cu toate societatile de asigurare

Marathon Service colaboreaza cu toate firmele de asigurari auto pentru o decontare directa a sumelor necesare pentru reparatii, indiferent daca este vorba de RCA sau de CASCO. Alianz Tiriac, Ardaf, Asiban, Asirom, Astra , BCR Asigurari, Credit Europe, Generali, Grupama, Omniasig, Uniqa sunt o parte din societatile de asigurari cu care colaboram pentru o decontare directa a reparatiilor auto.

Deschidem dosar de dauna la orice societate de asigurare

Intocmirea dosarului de daune poate fi complicata si de lunga durata. Stim ca nu aveti timp de pierdut si de aceea Marathon Service va deschide un dosar de daune pentru dumneavoastra la orice societate de asigurari. Astfel clientii nostri nu sunt nevoiti sa faca drumuri inutile si nu au batai de cap.

Consiliem clientii in cazul reparatiilor pe asigurare

Care sunt obligatiile asiguratorului? In cat timp trebuie deschis un dosar de daune? care sunt pasii de urmat in cazul unui accident? Marathon service ofera consiliere clientilor in cazul reparatiilor pe asigurare. In cazul unui accident tot ce trebuie sa faceti este sa ne dati un telefon si noi va vom spune ce este de facut.

Ai nevoie de mai multe informatii?

Pentru orice intrebare ai avea in legatura cu decontarea in caz de accident ne poti contacta la numarul nostru de telefon:

Decontare Directa
4.7 (94.29%) 7 votes
Decontare Directa
4.7 (94.29%) 7 votes
© Copyright 2018 www.marathonservice.ro