FORMULAR DE CONTACT

Nume :

Email :

Telefon:

Mesaj:

MARATHON SERVICE PE GOOGLE PLUS
NOUTATI:

PROGRAMARE ONLINE

Acum poti face programare online la service auto Marathon! Este simplu si rapid.

PROGRAMARE
tinichigerie si vopsitorie auto - marathon service
tinichigerie si vopsitorie auto - marathon service

Vopsitorie Integrala Autoturisme: Preturi pornind de la 2499 lei

Preturile afisate in aceasta pagina au fost actualizate la data de 20 Iunie 2018.
Bine ati venit la Marathon service vopsitorie auto profesionala ! Oferim o gama completa de servicii vopsitorie auto sector 4 Bucuresti, zona Berceni langa Popesti Leordeni.  ⭐ Service-ul Auto Marathon executa lucrari de vopsitorie integrala autoturisme cu preturi incepand de la 2499 lei.  ✅ Oferta prezentata se refera doar la procesul de vopsire autoturisme, aceasta oferta, nu include lucrarile de tinichigerie. Vopsitorii nostrii calificati, vor avea grija ca masina dumneavoastra sa arate excelent. Noi va ajutam cu orice ati avea nevoie. Apelati cu incredere la serviciile nostre de vopsire auto, acum la un pret fara concurenta !
Apeleaza direct de pe telefon: 0786 92 75 12

De ce sa alegeti Marathon Service?

Vopsit Autoturisme SUV integral preturi pornind de la 4500 lei

Ai nevoie sa iti vopsesti SUV-ul? Ei bine ai ajuns exact unde trebuie ! ⭐ Vezi oferta de pret vopsitorie auto totala sport utility vehicle SUV cu preturi incepand de la 4500 lei. ✅ Oferta prezentata se refera doar la procesul de vopsire pentru un vehicul sportiv-utilitar SUV. Aceasta oferta, nu include lucrarile de tinichigerie.  Suna acum si rogrameaza-te pentru a beneficia de aceasta oferta fara concurenta !
Apeleaza direct de pe telefon: 0786 92 75 12

Vopsitorie elemente auto preturi pornind de la 250 lei per element

Aveti nevoie sa vopsiti doar anumite elemente de caroserie auto? Ei bine la Marathon Service beneficiati de servicii ⭐ vopsitorie auto pret element incepand de la 250 lei! ✅ la Vopsitorii nostrii isi desfasoara activitatea utilizand cele mai moderne, economice si ecologice tehnologii de vopsire auto. Identificarea culorii in vederea revopsirii partiale se efectueaza cu acuratete maxima pentru toata gama de autovehicule, service-ul fiind dotat cu un laborator propiu de preparare a vopselelor. Suna acum la umarul de telefon 0786 92 75 12 si beneficiaza de cel mai bun pret pentru vopsit elemente auto cu preturi pornind de la 250 lei per element.

Avem un control strict al calitatii cu respectarea riguroasa a procedeelor de lucru, fiecare mostra de culoare este analizata cu ajutorul spectrometrului pentru a fi absolut siguri ca respecta toate standardele de calitate si nuanta impuse de catre producatorul masinii.

Tinichigerie auto:

Dispunem de mijloacele tehnice necesare indreptarii elementelor de caroserie si interventiei pe structura de rezistenta la rece. Datorita dotarilor moderne iti garantam refacerea formei initiale a caroseriei in conformitate cu parametrii originali.

Preturile pentru tinichigerie si vopsitorie auto

La noi gasiti cele mai mici preturi atat la manopera cat si la piese, este nevoie doar sa cereti o oferta de pret si sa alegeti nivelul de calitate al pieselor dorite. Nu va ganditi ca facem rabat la calitate, incercam doar sa gasim o solutie in functie de bugetul fiecarui client. Piesele le catalogam in trei moduri :

 • Nivel calitativ economic
 • Nivel calitativ mediu
 • Nivel calitativ premium ( piese originale )

Vopsitorie auto preturi:

 • Vopsit Elemente Atoturisme – de la 250 lei per element
 • Vopsit Integral Autoturism – de la 2499 lei
 • Vopsit SUV integral – de la 4500 lei
 • Vopsit motocicleta integral – pret 1299 lei

Pentru a obtine o oferta de pret, va rugam sa apelati 0786 92 75 12

Program Luni-Vineri 8:00 – 18:00

Vopsitorie Motociclete
Vopsit moto integral pret 1299 lei

Te intrbi  unde sa vopsesc motocicleta ? Vino la Marathon Service deoarece avem vopsitori profesionisti cu o experienta in domeniu si avem laborator propiu de preparare a vopselelor. Daca iti doresti o vopsitorie de motociclete care pune calitatea pe primul loc, ai ajuns unde trebuie.

Cat costa de vopsit o motocicleta ? Pretul pentru un vopsit integral incepe de la 1299 de lei sau 300 de euro. Desi avem preturi mici nu facem rabat la calitate.

Avantajele Marathon Service

Oferim servicii auto complete rapid si la indemana. Avem preturi competitive la cele mai bune standarde de calitate. Alege Marathon Service pentru operatiuni de electrica auto, pentru masina ta, pentru ca:

 • Poti face programare online in mai putin de 2 minute.
 • Reparam masina rapid si o poti lua in aceiasi zi.
 • Oferim servicii complete indiferent ce probleme ar avea masina.
 • Daca esti ocupat, iti putem lua masina de acasa sau de la birou, si o aducem inapoi cand este gata.
 • Facem treaba buna, pentru ca vrem sa te intorci la noi de placere nu de nevoie.

Ai nevoie de servicii de vopsitorie sau tinichigerie de cea mai buna calitate?

Suna acum 0786 92 75 12

Distribuie prietenilor tai ce au nevoie sa isi vopseasca masina

Tinichigerie Vopsitorie Auto Ieftina Preturi de la 250 lei
4.2 (83.36%) 107 votes
Tinichigerie Vopsitorie Auto Ieftina Preturi de la 250 lei
4.2 (83.36%) 107 votes
© Copyright 2018 www.marathonservice.ro